Brands

CopenhagenCharms forhandler i øjeblikket 9 forskellige internationale brands. 

Momentum

Momentum er et amerikansk brand, som står bag de lækre farvestrålende armbånd med håndlavede charms og halskæder. Kvaliteten er i top og det er tydeligt, at der ligger et rigtig stort og dygtigt håndværk bag – hvilket også gør, at hvert enkelt smykke er unikt.

Find din motivation i hverdagen, ved at bære lige den motiverende ordlyd (saying), du synes passer på dig

BottleBand

BottleBand er et amerikansk brand, som har udviklet den smarte flaskeholder. Hvis du f.eks løber med en vandflaske i hånden, vil et BottleBand sørge for, at du ikke skal bruge krafter på at holde om den. Hvis du tømmer vandflasken undervejs, kan den bare kasseres og dit BottleBand tages rundt om håndleddet – og du kan løbe uforstyret videre. Nemt og bekvemt!

One-size-fits-most  da de er lavet i et super flexibelt gummi materiale, som kan strækkes til at passe langt de fleste flaske- og håndstørrelser. 

Turtle Bags

Turtle Bags er et miljøbevidst engelsk brand, som bl.a. kæmper for at minimere brugen af plastikposer. Mange plastikposer ender desværre i verdenshavene og bl.a. skildpadder er i fare for at komme til at spise dem og blive kvalt. (Heraf navnet Turtle Bags) 

De klassiske, økologiske bomuldsnet (string bags), er helt naturligt super stærke. De kan bære op til 40 kg og derudover er de også det miljørigtige og bæredygtige valg. De kan bruges til både sport og fritid – eller når du skal handle ind.

Captain LAX

Captain LAX er et tysk brand, der står bag de lækre Lacrosse gummibolde, som også er helt perfekte til massage. Deres hårdhed gør, at de er får musklerne til at slappe af og løsne op for spændinger i hele kroppen.

Massageboldene anbefales desuden af flere fysioterapeuter i Danmark, da de er nemme er arbejde med hjemme. De er også særdeles velegnede til at bruge under fødderne.

BeeCause Charms

BeeCause Charms er et amerikansk brand, som giver dig en helt unik muighed for fejre dine egne mål og/eller støtte sager (causes) som er vigtige for dig. De super fine sneaker charms, kan bruges i snørrebånd, på en hvilken som helst sko.

Charms er designet til at sidde sikkert i et snørrebånd på din sportssko – uden at den vil flytte sig eller rasle når du løber eller går. Derudover kan de sagtens holde til vind og vejr fordi de er lavet af Zink og derved holde sig flotte gennem flere sæsoner.

Stance

Stance er et amerikansk brand som selv designer og producerer mange forskellige typer af strømper i meget høj kvalitet. Deres fokus er på lifestyle og performance som dækker over trendy og lækre modestrømper og flere forskellige sportsgrene som løb, cykling, golf, basketball osv.

Løbestrømperne er specialudviklet til at forbedre ens løbeoplevelse. Både pasform, kvalitet og design er i top og deres logo lyser op i mørke – perfekt om vinteren.

Mira

Mira er et amerikansk brand som har fokus på bæredygtighed og gode oplevelser i naturen. Termoflaskerne er BPA free og lavet i 18/8 rustfrit stål, som ikke kan gå i stykker. They are build to last

Termoflaskerne kan holde koldt i 24 timer og varmt i 12 timer og holder sig kondensfri udenpå pga dobbeltvægge inden i selve flasken.

GAIAM

GAIAM er et amerikansk brand som udtales [guy-um] og er en fusion af ordene Gaia (moder jord) og I am (jeg er). Missionen er at gøre yoga udstyr og tilbehør tilgængeligt for alle ved at producere kvalitetsvarer til en fornuftig pris.

Fokus er primært på Yoga, meditation, fitness og restitution.

SockWell

SockWell er et amerikansk brand som selv designer og producerer kompressionsstrømper til både sport og generel velvære.

Kompressionsstrømper til løb er alle indeholdende nordamerikansk merino uld, som giver perfekt comfort på løbeturen. Ulden sørger for termoregulering af foden og læggen, som dermed holdes tør og varm, når det er koldt – og omvendt.